Waarom Dutch Work Power?

Bij Dutch Work Power zijn we elke dag weer gedreven om bedrijven te helpen met de invulling van hun vacatures en deze te matchen met precies die specialisten die het project kunnen uitvoeren en naar een hoger level kunnen tillen door de inbreng van hun passie en expertise. Daarnaast is het een aantrekkelijke uitdaging een grote groep deskundige specialisten te helpen het project te vinden waar ze zich prettig voelen en tot hun recht komen.

Zorgen dat je een betrouwbare partner bent, en dat relaties het gevoel hebben dat ze op ons kunnen rekenen, onder elk soort omstandigheden. Dat is wat Dutch Work Power kenmerkt.

Focus op de klant | Als vertrouwde adviseurs moet alles wat we doen gewaardeerd worden door de klant.

Kwaliteit | We zijn trots op de kwaliteit die we leveren.

Integriteit | We acteren altijd op basis van eerlijkheid en aansprakelijkheid.

Team work | Als team vragen we om hulp en helpen we bij een hulpvraag

Plezier | We werken met passie, op een professionele manier en met heel veel plezier in ons werk.

Dutch Work Power helpt zowel de opdrachtgevers als de specialisten hun doelen te bereiken en boven zichzelf uit te stijgen. Door op een zeer kritische manier te selecteren op benodigde skills, opleidingen en certificaten, maar ook op compatibiliteit met het bedrijf, de cultuur en de werkomgeving zijn we als geen ander in staat te zorgen voor de perfecte match, zowel voor de middenlange als de lange termijn.

Elke vacature die vrijkomt is voor ons team een uitdaging. Niet om deze zo snel mogelijk in te vullen, maar door te zorgen voor een inzichtelijke, transparante en waardevolle selectie van precies de juiste kandidaten. Door op deze manier te werken besparen we kostbare tijd, en bespaart u als opdrachtgever op het budget voor de opdracht.